Actueel

09:42 | 05-02-2018

Save the Date - Beleef Wickevoort!

Wickevoort ontwikkelt zich stap voor stap. Ben je ook zo nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen! Op zaterdag 10 maart 2018 organiseren we daarom voor jou de Wickevoort Informatie Markt. Op deze gezellige markt, proef je de sfeer van Wickevoort. Slenterend langs de verschillende informatiestands, maak je kennis met al het goede van je nieuwe woonomgeving. 

Wat is er allemaal te beleven?
De verschillende architecten voor de diverse woonvelden van de 1e fase zullen aanwezig zijn om de eerste ontwerpen van hun woningen te presenteren. Je hebt dan de mogelijkheid om vragen te stellen aan deze architecten. Daarnaast kun je bijvoorbeeld informatie krijgen over de duurzaamheid van de woningen in Wickevoort, de mogelijkheden om vervoersmiddelen te delen of kennismaken met SEIN. Bij andere stands van, onder andere, het Haarlemmermeermuseum, de Haarlemmermeersche golfclub of een interieurdesign winkel, krijg je informatie over de veelzijdige omgeving. 

Trek vooral je wandelschoenen aan, want (niet alleen) met mooi weer kun je heerlijk de omgeving verkennen. We hebben hiervoor speciaal de Wickevoort wandelkaart. 

Praktische informatie
De Wickevoort InformatieMarkt vindt plaats op zaterdag 10 maart 2018 tussen 11.00 en 15.00 uur. Je ontvangt binnenkort een uitnodiging voor deze Informatie Markt met een link om je aan te melden.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Team Landgoed Wickevoort


030 6097222
landgoed.wickevoort@am.nl

Team Landgoed Wickevoort
Ligging van het project