Actueel

16:44 | 05-03-2018

Buitengewone uitnodiging - extra toegangskaarten Informatie Markt

De belangstelling voor de Wickevoort Informatie Markt is bijzonder groot. Zo groot dat de beschikbare tickets al snel 'uitverkocht' waren. Echter om meer mensen de gelegenheid te geven de Informatie Markt te bezoeken, stellen we een beperkt aantal extra tickets beschikbaar. Meld je voor deze extra tickets dus snel aan. Deze tickets zijn speciaal voor belangstellenden die nog geen ticket konden bemachtigen. Heb je al tickets, dan kan je hier geen gebruik van maken.

Wees welkom!
De Wickevoort Informatie Markt vindt plaats op zaterdag 10 maart 2018 tussen 11.00 en 15.00 uur. Bij de aanmelding vragen we je aan te geven wanneer we je kunnen verwelkomen en ontvang je het toegangsticket. Zo zorgen we er voor dat het niet te druk wordt en iedereen genoeg mogelijkheid en tijd heeft om informatie in te winnen over Wickevoort en de omgeving.

De toegang is gratis en aanmelden voor de extra tickets (maximaal twee tickets per aanmelding) kan via onderstaande button.

  Klik hier om je aan te melden »  

Wat is er op de Informatie Markt?
Op de Informatie Markt presenteren de architecten hun eerste schetsen van de woningen in de verschillende woonvelden van fase 1. Daarnaast zijn er allerlei wetenwaardigheden over de duurzaamheid van de woningen, de natuur op het landgoed en de mogelijkheden om vervoersmiddelen te delen. Bij de stands van de verschillende bedrijven, musea en clubs rond Wickevoort, krijg je ook een beeld van de veelzijdige omgeving. Trek vooral je wandelschoenen aan, want bij mooi weer kun met de speciale Wickevoort wandelkaart heerlijk de omgeving verkennen.

Praktische informatie
Je kunt parkeren in de omgeving van het Wickevoort Infocentrum. De Wickevoort Informatie Markt vindt plaats in De Rank, een ruimte van stichting SEIN, midden op het landgoed. Het is een klein stukje lopen van het parkeerterrein naar de Informatie Markt. Het Infocentrum is te bereiken vanaf de Spieringweg (derde afslag naar links vanaf de provinciale weg). De ingang is aangegeven met een bord en vlaggenmasten.

Als het mooi weer is, is de fiets natuurlijk een fijn vervoermiddel. Al fietsend ontdek je direct de prachtige omgeving.

 
1-image-600px.jpg
 

Tot ziens op 10 maart!
Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Team Landgoed Wickevoort


030 6097222
landgoed.wickevoort@am.nl

Team Landgoed Wickevoort
Ligging van het project