Actueel

Lees hier het laatste nieuws over Landgoed Wickevoort. Wilt u altijd als eerste op de hoogte zijn van alle nieuwe ontwikkelingen rondom het project? Meld u dan aan als belangstellende zodat wij u ook via nieuwsbrieven op de hoogte kunnen houden.

Buitengewone ontwikkeling

Geplaatst op 01-02-2019 in nieuws

Wickevoort is dé plek voor mensen die op zoek zijn naar een bijzondere woonomgeving. Landgoed Wickevoort wordt namelijk niet alleen een aantrekkelijk woongebied, het wordt ook een leefgemeenschap waar zowel de bewoners, als SEIN, het Cruquiusmuseum, de Wickevoorter stadsboeren, en mogelijk ook diverse toekomstige faciliteiten, zoals een kinderopvang met BSO, kleinschalige horeca, een buurtwinkeltje, deel van gaan uitmaken.

Lees complete artikel
Buitengewone ontwikkeling

Maak kennis met de stadsboeren van Landgoed Wickevoort

Geplaatst op 13-09-2018 in nieuws

Sinds een paar weken zijn Ada de Graaff-Verzijden en Martin Verzijden de nieuwe stadsboeren van Wickevoort. Broer en zus gaan er voor zorgen dat de boerderij op Landgoed Wickevoort binnenkort een begrip is bij iedereen die geïnteresseerd is in het prachtige landgoed. Ze willen het boeren dicht bij de stad brengen en hopen in het najaar op een eerste oogst.

Lees complete artikel

Loop met het Wickevoort team de Haarlemmermeer Run

Geplaatst op 12-06-2018 in nieuws

Elke wandelaar of hardloper kan in Wickevoort zijn of haar hart ophalen. Nergens vind je zoveel rust en ruimte om sportief van het buitenleven te genieten. Nu al zin om hard te lopen door de prachtige Haarlemmermeer? Sluit je aan bij ons Wickevoort team en loop samen met andere sportieve Wickevoorters op zondag 2 september aanstaande gratis de Haarlemmermeer Run.

Lees complete artikel
Loop met het Wickevoort team de Haarlemmermeer Run

“Landgoed Wickevoort”

Contactpersonen Landgoed Wickevoort

Gert-Jan Pappot

Gert-Jan Pappot