← terug naar woonvelden

Wonen rond de Erven (Vrije kavels)

In een deel van De Erven komen vrije kavels. In dit gedeelte staat straks een, geheel volgens jouw wens, ontworpen woning. Wel dient het ontwerp te voldoen aan het Wickevoort kavelpaspoort. Je woning ligt aan de bosgordel. De tuinen kennen geen duidelijke erfafscheiding en gaan op in het groen van de omgeving en de bosgordel. Vanuit je woning, veranda of terras heb je zicht op het prachtige landschap van Wickevoort.

Het parkeren in de Erven gebeurt buiten het straatbeeld aan de rand of op eigen erf. Zodat je volop kunt genieten van de sfeer en het groen rondom je woning. Hier is altijd wel gelegenheid voor een mooie boswandeling of een ontdekkingstocht met de kinderen.

(Zie de overzichtskaart woonvelden voor de situering van de koop- en huurwoningen in de woonvelden de Erven.)

Sfeer impressie


Wonen op de Erven (huurwoningen)

Ervaar de gezellige sfeer van een brink. De huurwoningen op de Erven, liggen namelijk rondom een centrale binnenplaats, waarbij de voordeur en privétuin gericht zijn op het erf. Ken je de hofjes van vroeger? Hier woon je in een moderne variant daarvan. Vanuit je woonkamer en keuken heb je uitzicht op de binnenplaats. De tuinen kennen geen duidelijke erfafscheiding. Ze lopen aan de buitenkant in elkaar over en gaan op in het groen van de omgeving. Vanaf je veranda of terras heb je hierdoor zicht op het prachtige landschap van Wickevoort.

Het parkeren in de Erven gebeurt buiten het straatbeeld aan de rand of op het erf binnen het hofje. Zodat je volop kunt genieten van de sfeer en het groen rondom je woning. Hier is altijd wel gelegenheid voor een praatje met de buren en de kinderen spelen heerlijk voor de deur.

(Zie de overzichtskaart woonvelden voor de situering van de koop- en huurwoningen in de woonvelden de Erven.)

Sfeer impressie
Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Team Landgoed Wickevoort


030 6097222
landgoed.wickevoort@am.nl

Team Landgoed Wickevoort
Ligging van het project