Wonen rond de Erven

Wonen in het bos op een vrije kavel (koop)

Aan de rand van één van de Erven komen vrije kavels. Deze vrije kavels liggen in de bosgordel. In dit gedeelte staat straks een, geheel volgens jouw wens, ontworpen woning. Wel dient het ontwerp te voldoen aan het Wickevoort kavelpaspoort. De tuinen kennen geen duidelijke erfafscheiding en gaan op in het groen van de omgeving en de bosgordel. Vanuit je woning, veranda of terras heb je zicht op het prachtige landschap van Wickevoort.

Je parkeert op je eigen kavel, uit het zicht, zodat je volop kunt genieten van de bossfeer en het volwassen groen rondom je woning. Vanuit je woning ben je direct in het bos voor een mooie boswandeling of een ontdekkingstocht met de kinderen.

(Zie de overzichtskaart woonvelden voor de situering van de vrije kavels bij één van de woonvelden Erven.)


Wonen rond de Erven

Wonen op een erf in een huurwoning

Ervaar de gezellige sfeer van een brink. De huurwoningen op de Erven, liggen namelijk rondom een centrale binnenplaats, waarbij de voordeur en privétuin gericht zijn op het erf. Ken je de hofjes van vroeger? Hier woon je in een moderne variant daarvan. Vanuit je woonkamer en keuken heb je uitzicht op de binnenplaats. De tuinen kennen geen duidelijke erfafscheiding. Ze lopen aan de buitenkant in elkaar over en gaan op in het groen van de omgeving. Vanaf je veranda of terras heb je hierdoor zicht op het prachtige landschap van Wickevoort.

Het parkeren in de Erven gebeurt buiten het straatbeeld aan de rand of op het erf binnen het hofje. Zodat je volop kunt genieten van de sfeer en het groen rondom je woning. Hier is altijd wel gelegenheid voor een praatje met de buren en spelen de kinderen heerlijk op het eigen erf.

(Zie de overzichtskaart woonvelden voor de situering van de huurwoningen in de woonvelden Erven.)


Wonen rond de Erven

terug naar woonvelden

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Landgoed Wickevoort Cruquius

“Landgoed Wickevoort”

Contactpersonen Landgoed Wickevoort

Gert-Jan Pappot

Gert-Jan Pappot

JRS Makelaars Haarlem
Makelaar

JRS Makelaars Haarlem

Mooijekind Vleut Makelaars Haarlemmermeer
Makelaar

Mooijekind Vleut Makelaars Haarlemmermeer