Woningaanbod Wickevoort fase 1 - Hagen

Hagen kent een speelse opzet. Met verspringingen en groene en onverwachte doorkijkjes. Er komen half vrijstaand landhuizen of herenhuizen in kleine rijen. Met uitzicht op een groene laan, de bosrand of de ringvaart. De woningen in Hagen zijn rondom voorzien van volwassen groen en hagen. Het landschap loopt door in de tuinen en parkeren kan uit het zicht in parkeerhofjes of op eigen erf, omzoomd met hagen. Zo behoudt Hagen een groene en natuurlijke uitstraling en kun je er heerlijk wonen.

De woningen in Hagen worden uitgevoerd als een Nul op de meter (type B, C en D) of als een Energie neutrale (type A) woning. De zonnepanelen op het dak, de uitstekende isolatie met automatisch geregelde ventilatie, de vloerverwarming met warmtepomp die de 'ouderwetse' cv-ketel vervangt en je huis in de winter behaaglijk warm en in de zomer heerlijk koel houdt. Deze maatregelen zorgen voor een aangenaam binnenklimaat, zijn goed voor het milieu en geven lage energielasten.

Jouw huis in Hagen heeft een hoog afwerkingsniveau waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van duurzame producten. Bovendien wordt jouw woning zeer compleet opgeleverd met vele extra's.

  • 10 jaar Nul-op-de Meter garantie
  • Isolatie met ventilatie
  • Vloerverwarming met koeling door gehele woning
  • Warmtepomp en boiler met 10 jaar garantie*
  • Verdiepingshoge binnendeuren
  • Tot aan het plafond doorbetegelde badkamer
  • Tweede toilet op de eerste verdieping
  • Zeer royale stelpost voor de keuken
*) bij het afsluiten van onderhoudscontract bij BAM

Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om de woningen te vergroten door middel van een uitbouw of opbouw. Bij herenhuis type B heb je de mogelijkheid om de indeling aan te passen zodat je op de begane grond een heerlijke woonkeuken krijgt én op de 1e verdieping de woonkamer met een dakterras en een fantastisch uitzicht over de groene omgeving en de ringvaart. Klik hier voor de optionele plattegrond van type B

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Landgoed Wickevoort Cruquius

Situatiekaart

Situatiekaart Landgoed Wickevoort Cruquius

“Landgoed Wickevoort”

Contactpersonen Landgoed Wickevoort

Gert-Jan Pappot

Gert-Jan Pappot

JRS Makelaars Haarlem
Makelaar

JRS Makelaars Haarlem

Mooijekind Vleut Makelaars Haarlemmermeer
Makelaar

Mooijekind Vleut Makelaars Haarlemmermeer