Hoe wil jij wonen?

De ideale woonomgeving creëer je samen

Samen met je toekomstige buren bepaal je hoe Wickevoort eruit komt te zien. In wat voor woning heb je interesse? Vrijstaand, twee-onder-een-kappers of juist rij- en hofjeswoningen of appartementen? Heb je voorkeur voor een tuin of balkon? En waar wil je parkeren?

Ook over je nieuwe woonomgeving kun je meedenken. Stel je prijs op groene zones voor recreatie, waar je ook buurtevenementen kunt organiseren? En hoe woon je het liefst? Aan het water, aan de bosrand of op een erf? Wickevoort kent straks verschillende woonvelden, elk met een eigen identiteit en sfeer.

Zelfbouw

Wil je echt invloed op de totstandkoming van jouw droomwoning? Dan is Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) wellicht wat voor jou. Je kiest samen met anderen de architect en aannemer en je beheert het bouwproces met elkaar. Dit geeft je veel vrijheid. Samen met bewoners kijken we of er interesse is in zelfbouw en hoe we dit kunnen inpassen in de opzet voor het nieuwe woongebied.

Denk mee over wonen in Wickevoort

Wij willen graag weten waar toekomstige bewoners behoefte aan hebben. Door middel van enquetes vragen we naar je mening en ideeën. Wil je samen met andere bewoners invloed uitoefenen het type woningen en de woonomgeving in Wickevoort? Schrijf je nu in

Bekijk hier de resultaten van de 2e enquete van Wickevoort.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Landgoed Wickevoort Cruquius

“Landgoed Wickevoort”

Contactpersonen Landgoed Wickevoort

Gert-Jan Pappot

Gert-Jan Pappot

JRS Makelaars Haarlem
Makelaar

JRS Makelaars Haarlem

Mooijekind Vleut Makelaars Haarlemmermeer
Makelaar

Mooijekind Vleut Makelaars Haarlemmermeer