Hoeve Wickevoort

Hoeve Wickevoort neemt een bijzondere plek in op het landgoed. Je kunt er straks niet alleen van alles leren en beleven op het gebied van biologische landbouw, de boerderij vormt ook een perfecte locatie om te vergaderen of te feesten.

Biologische landbouw

Op de boerderij komt uitsluitend biologische landbouw. Kleinschalig, duurzaam en met respect voor de omgeving. In de boerderijwinkel kun je dan terecht voor lokaal geteelde producten. Verse eieren, eerlijk vlees, biologische groenten en honing zijn slechts een paar voorbeelden uit het assortiment. Laat je verrassen!

Dagbesteding

Wil je de boer een handje helpen? Dat kan altijd. En dat doe je dan misschien wel samen met bewoners en patiënten van de Cruquiushoeve. Zij werken op Hoeve Wickevoort mee aan biologische landbouwprojecten, verzorgen de boerderijdieren en dragen bij aan de groenvoorziening van het gebied.

Op pad met de boer

Benieuwd hoe een aardappel groeit? Wil je meer weten over de natuur op Wickevoort? Op zoek naar een origineel kinderfeestje? Hoeve Wickevoort gaat ook activiteiten, workshops en rondleidingen over de plaatselijke flora en fauna organiseren.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Team Landgoed Wickevoort


030 6097222
landgoed.wickevoort@am.nl

Team Landgoed Wickevoort
Ligging van het project