Wickevoort Informatiecentrum

Het informatiecentrum is elke woensdag geopend van 13.00 uur tot 16.00 uur. Je kunt hier terecht voor al je vragen over Wickevoort. Daarnaast is het informatiecentrum het startpunt voor een mooie wandeling door jouw toekomstige woonomgeving. Langs deze wandelroute vind je informatieborden met uitleg over de diverse woonvelden en interessante historische feiten.

Het informatiecentrum is bereikbaar vanaf de Spieringweg (derde afslag naar links vanaf de provinciale weg). De ingang naar Wickevoort en het informatiecentrum is aangegeven met vlaggen en een infobord. Pak de fiets of neem het openbaar vervoer naar Wickevoort. De bushalte is aan de provinciale weg vlakbij Wickevoort. Kom je toch liever met de auto? Parkeren kan naast het infocentrum.

Momenteel zijn wij gestart met voorbereidingswerkzaamheden voor het bouwrijp maken van een aantal woonvelden. Hiervoor is het ook noodzakelijk dat er een weg voor het bouwverkeer gerealiseerd wordt. Dit kan wat overlast geven ten aanzien van de bereikbaarheid van het infocentrum en de mogelijkheid tot parkeren. Volg daarom de aanwijzingen van de aanwezige verkeersregelaars.

Heb je al vragen? Klik hier voor de veelgestelde vragen of mail ons via landgoed.wickevoort@am.nl

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Landgoed Wickevoort Cruquius

“Landgoed Wickevoort”

Contactpersonen Landgoed Wickevoort

Gert-Jan Pappot

Gert-Jan Pappot

JRS Makelaars Haarlem
Makelaar

JRS Makelaars Haarlem

Mooijekind Vleut Makelaars Haarlemmermeer
Makelaar

Mooijekind Vleut Makelaars Haarlemmermeer