Buitengewone ontwikkeling

Geplaatst op 01-02-2019

Nieuwe planning
Wickevoort is oorspronkelijk geen woongebied. Daarom moeten er meer procedures dan standaard worden doorlopen, bijvoorbeeld een bestemmingsplanprocedure. De bezwaren van een aantal belanghebbenden tegen het nieuwe bestemmingsplan zijn momenteel in behandeling bij de Raad van State, wat extra tijd vergt. Deze extra tijd gebruiken we ook om een aantal plannen voor de woningen aan te passen, zodat ze nog beter aansluiten op de behoeftes van de toekomstige bewoners. Door deze extra tijd is de start van de verkoop gewijzigd. De huidige prognose is dat de eerste woonvelden van Fase 1 eind tweede kwartaal van 2019 in verkoop zullen gaan.

Rentmeester van Wickevoort
Gelijktijdig met de woningen, zijn wij druk bezig de haalbaarheid te onderzoeken van aanvullende voorzieningen op het landgoed zoals bijvoorbeeld elektrische Wickevoort auto’s, pick-up boxen bij de toegangen van het landgoed, Peerby by Wickevoort (het delen van goederen). Ook zijn gesprekken met SEIN opgestart over het mogelijk delen van voorzieningen van SEIN zoals fysiotherapie, tandarts en energie. Om het beheer van het landgoed, de gemeenschappelijke voorzieningen en activiteiten op een goede manier te organiseren en zodoende een echte leefgemeenschap te creëren, denken wij aan het oprichten van een “rentmeestersvereniging” waar alle bewoners van Landgoed Wickevoort lid van worden.

De laatste informatie zult u op deze website vinden.
Binnenkort zal hier ook weer nieuwe informatie over de woningen te zien zijn. Zodra deze informatie beschikbaar is, berichten we je hierover.

  • Buitengewone ontwikkeling

“Landgoed Wickevoort”

Contactpersonen Landgoed Wickevoort

Gert-Jan Pappot

Gert-Jan Pappot

JRS Makelaars Haarlem
Makelaar

JRS Makelaars Haarlem

Mooijekind Vleut Makelaars Haarlemmermeer
Makelaar

Mooijekind Vleut Makelaars Haarlemmermeer