Goedkeuring voor de bouw

Geplaatst op 14-03-2019

Goedkeuring voor de bouw van woningen
Goed nieuws voor alle belangstellenden in Wickevoort! De Raad van State heeft de beroepen die waren ingediend tegen de vaststelling van het bestemmingsplan afgewezen. Hiermee is het bestemmingsplan onherroepelijk geworden en is er toestemming om in Wickevoort woningen te gaan realiseren. Voor het zover is, beginnen we eerst met het bouwrijp maken van de locatie en vervolgens gaan we starten met de verkoop van de eerste woningen in Fase 1. Zoals het er nu naar uitziet start deze eerste verkoop met de woningen in de woonvelden Hagen en Orangerie. De prognose voor deze start verkoop is eind tweede kwartaal 2019. 

Stadsboer
De stadsboer start binnenkort met akkerbouw op de noordelijke kavel. De eerste kippen en geiten lopen inmiddels rond op het toekomstige landgoed. Dit is nou typisch Wickevoort! Wonen op een natuurlijke plek met een duurzame boerderij en prachtig volgroeid groen, gelegen in een historische omgeving. 

Je hoort snel van ons
Tijdens de procedure hebben we hard doorgewerkt aan de plannen. Nu we een ‘go’ hebben, kunnen we de puntjes op de i gaan zetten. Zodra er meer bekend is over de eerste woonvelden die we in verkoop brengen, laten we het direct weten. 

  • Goedkeuring voor de bouw

“Landgoed Wickevoort”

Contactpersonen Landgoed Wickevoort

Gert-Jan Pappot

Gert-Jan Pappot

JRS Makelaars Haarlem
Makelaar

JRS Makelaars Haarlem

Mooijekind Vleut Makelaars Haarlemmermeer
Makelaar

Mooijekind Vleut Makelaars Haarlemmermeer