Welke voorzieningen zou u terug willen zien op Landgoed Wickevoort?

Geplaatst op 12-04-2019

De ontwikkeling van Landgoed Wickevoort is in volle gang. Niet alleen is er steeds meer duidelijkheid over het ontwerp van de woningen, waarvan de verkoop binnenkort start, maar er is ook al een goed beeld hoe de omgeving van de woningen eruit komt te zien. Ook willen we graag dat u meedenkt over de voorzieningen die op Landgoed Wickevoort komen. Want wij vinden het belangrijk wat u, als toekomstige bewoner, hiervan vindt.

Aan wat voor voorzieningen kunt u denken? Een greep hieruit: een stadsboerderij met een moestuinen, veeteelt en akkerbouw, een boerderijwinkel met producten van de stadsboerderij, kleinschalige horeca, kinderopvang, een HUB (delivery box), elektrische deelfietsen en deelauto's, Wickevoort (deel)gereedschap. Maar ook het aanbieden van fysiotherapie, tandarts of yoga behoort tot de mogelijkheden.

Voelt u zich betrokken bij Landgoed Wickevoort en vindt u het ook belangrijk dat u meebepaalt hoe u straks woont op Landgoed Wickevoort? Klik dan op deze link en vul de enquête in

  • Welke voorzieningen zou u terug willen zien op Landgoed Wickevoort?

“Landgoed Wickevoort”

Contactpersonen Landgoed Wickevoort

Gert-Jan Pappot

Gert-Jan Pappot