AM van start met community service app in Landgoed Wickevoort te Haarlemmermeer

Geplaatst op 11-06-2019

Gebiedsontwikkelaar AM en Area of People hebben een intentieovereenkomst gesloten voor het inzetten van een community service app op Landgoed Wickevoort. Door deze community service app zijn de bewoners op Landgoed Wickevoort verbonden met elkaar door onder meer een chatfunctie en groepscommunicatie en krijgen ze directe toegang tot de aanwezige services en faciliteiten op Wickevoort.

Zelfregie

AM en Area of People leggen hiermee de focus op een hoge mate van zelfregie onder bewoners, waardoor het wonen in Landgoed Wickevoort vergelijkbaar wordt met leven in een kleine gemeenschap, een zogenaamd micro-dorp. Via een community service platform is een hoge mate van efficiency en zelfregie onder bewoners mogelijk door doordat bewoners elkaar makkelijk kunnen vinden en helpen, er slim een melding kan worden gedaan bij de parkbeheerder en directe toegang wordt geboden tot de aanwezige services en faciliteiten op Wickevoort.

Duurzaam betrokken

De meest duurzame wijze van gebiedsexploitatie is om bewoners te betrekken en ze verantwoordelijk te maken voor hun eigen woonomgeving. Betrokken bewoners zorgen beter voor elkaar en voor de omgeving. In combinatie met slimme data uit het platform wordt gekeken hoe de faciliteiten in het gebied verder kunnen worden geoptimaliseerd.

  • AM van start met community service app in Landgoed Wickevoort te Haarlemmermeer

“Landgoed Wickevoort”

Contactpersonen Landgoed Wickevoort

Gert-Jan Pappot

Gert-Jan Pappot

JRS Makelaars Haarlem
Makelaar

JRS Makelaars Haarlem

Mooijekind Vleut Makelaars Haarlemmermeer
Makelaar

Mooijekind Vleut Makelaars Haarlemmermeer