Presale van de woningen Hagen en de appartementen in de Orangerie

Geplaatst op 17-07-2019

Het is bijna zover! De online verkoop van de eerste woningen en appartementen in Wickevoort gaat binnenkort van start. Voorafgaande aan elke start verkoop is er een online Presale.

Bij de Presale kan aangeven dat je geïnteresseerd bent in de woningen in Hagen en/of de appartementen in de Orangerie en kan je aangeven voor welk woningtype je belangstelling hebt. Bij elk woningtype is er een beschrijving, zijn er woningplattegronden met maatvoering beschikbaar en is de prijsrange vermeld. Ook zijn er nieuwe impressies van hoe de woningen en appartementen eruit zien.

Wickevoort is een bijzonder landgoed. Hier woon je buitengewoon, natuurlijk en duurzaam. Dit betekent niet alleen heel groen, energie- en milieubewust, maar betekent ook het delen van voorziengen en het delen en het samen beheren van het landgoed.

De woningen in Hagen variëren van ca. 100 m2 GBO tot ca. 160 m2 GBO voor de herenhuizen en ca. 180 m2 GBO voor de half vrijstaande landhuizen. Op de situatietekening van woonveld Hagen is te zien waar de verschillende woningtypes gesitueerd zijn. Zo kan je ook alvast de plek bepalen die je voorkeur heeft. De verwachting is dat de online start verkoop voor de woningen in Hagen zal starten eind juli 2019. De toewijzing zal dan eind augustus 2019 plaats vinden.

De appartementen in de Orangerie variëren van ca. 40 m2 GBO voor een Studio tot ca. 190 m2 GBO voor het Penthouse. De verwachting is dat de online start verkoop van de appartementen in de Orangerie eind 4e kwartaal 2019 zal plaats vinden.

Toewijzing vindt plaats middels toetsingscriteria. Het inschrijven bij de Presale, een financiële toets, het invullen van een vragenlijst over je betrokkenheid bij Wickevoort en/of SEIN, zijn onder andere toetsingscriteria. Tijdens de online verkoopperiode van de woonvelden is er een Meet & Greet waar alle bij Wickevoort betrokkenen (verkoopteam, SEIN, Hoeve Wickevoort) voor je klaar zal staan om al je vragen te beantwoorden.

Toon hier je interesse voor de woningen in Hagen!

Wickevoort Hagen

Via onderstaande knop meld je je aan en bevestig je je interesse voor één of meerdere woningtypes in Hagen en ontvang je binnenkort een uitnodiging voor de online start verkoop van het woonveld Hagen. Bij de online start verkoop zijn de VON prijzen per woning zichtbaar en kan je je daadwerkelijk online inschrijven voor één of meerdere woningen van je keuze in dit woonveld. Je ontvangt dan een aparte e-mail met een persoonlijke link en uitleg over de inschrijfprocedure.

  Interesse tonen voor de woningen in Hagen »  


Toon hier je interesse voor de appartementen in de Orangerie

Wickevoort Hagen

Via onderstaande knop meld je je aan en bevestig je je interesse voor één of meerdere appartementen in de Orangerie en ontvang je binnenkort een uitnodiging voor de online start verkoop van het woonveld de Orangerie. Bij de online start verkoop zijn de VON prijzen per appartement zichtbaar en kan je je daadwerkelijk online inschrijven voor één of meerdere appartementen van je keuze. Je ontvangt dan een aparte e-mail met een persoonlijke link en uitleg over de inschrijfprocedure.

  Interesse tonen voor de appartementen in de Orangerie »  
  • Presale van de woningen Hagen en de appartementen in de Orangerie

“Landgoed Wickevoort”

Contactpersonen Landgoed Wickevoort

Gert-Jan Pappot

Gert-Jan Pappot

JRS Makelaars Haarlem
Makelaar

JRS Makelaars Haarlem

Mooijekind Vleut Makelaars Haarlemmermeer
Makelaar

Mooijekind Vleut Makelaars Haarlemmermeer