Online start verkoop woonveld Hagen, op 31 juli 2019!

Geplaatst op 26-07-2019

Het is zover! De online verkoop van de 24 eengezinswoningen en 12 twee-onder-één-kapwoningen in Hagen gaat van start. Reserveer alvast woensdag 31 juli 2019 in je agenda, want vanaf deze dag kan je je officieel inschrijven als gegadigde voor een woning in woonveld Hagen van Landgoed Wickevoort.

Wanneer je bent ingeschreven ontvang je op vrijdag 27 juli a.s. een nieuwsbrief van ons, waarin je de digitale brochure en definitieve prijslijst kunt bekijken. In deze komende nieuwsbrief geven wij je ook een korte toelichting op de inschrijfprocedure en de sluitingstermijn.

Vervolgens ontvang je op 31 juli een nieuwsbrief met een persoonlijke link waarmee je kunt inschrijven voor één of meerdere specifieke bouwnummer(s). In de nieuwsbrief van 31 juli zullen wij ook extra aandacht geven aan het inschrijfproces en de inschrijfsluitingsdatum. In verband met de vakantieperiode is de inschrijfsluitingsdatum maandag 12 september 2019.

Het moment van inschrijving, mits vóór 12 september 2019, is niet van invloed bij de toewijzing van de woningen.

Wickevoort Hagen
half vrijstaand landhuis type D en herenhuis type B (voorlopige impressie)


MEET & GREET woonveld Hagen in Landgoed Wickevoort
Tijdens de inschrijfperiode zal er begin september 2019 een MEET & GREET worden gehouden, waar je de gelegenheid hebt om vragen te stellen aan het aanwezige verkoopteam Hagen, maar ook aan andere, bij Wickevoort, betrokken stakeholders, zoals de stadsboeren, SEIN, etc. Er is tijdens deze MEET & GREET geen andere informatie over de woningen beschikbaar dan de informatie, welke je al bij het inschrijfproces via de nieuwsbrief zal ontvangen. Wel zal er op de MEET & GREET een “hand-out” beschikbaar zijn om mee te nemen naar huis. Dit is een verkorte “meeneem” brochure met informatie over de woningen in Hagen.

Meer informatie over de MEET & GREET zal in de nieuwsbrief van 31 juli te vinden zijn. Reserveer daarom ook de datum van de MEET & GREET in je agenda!

Wickevoort Hagen
herenhuis type C en herenhuis type A (voorlopige impressie)

  • Online start verkoop woonveld Hagen, op 31 juli 2019!

“Landgoed Wickevoort”

Contactpersonen Landgoed Wickevoort

Gert-Jan Pappot

Gert-Jan Pappot

JRS Makelaars Haarlem
Makelaar

JRS Makelaars Haarlem

Mooijekind Vleut Makelaars Haarlemmermeer
Makelaar

Mooijekind Vleut Makelaars Haarlemmermeer