Loop met het Wickevoort team de Haarlemmermeer Run

Geplaatst op 12-06-2018

Elke wandelaar of hardloper kan in Wickevoort zijn of haar hart ophalen. Nergens vind je zoveel rust en ruimte om sportief van het buitenleven te genieten. Nu al zin om hard te lopen door de prachtige Haarlemmermeer? Sluit je aan bij ons Wickevoort team en loop samen met andere sportieve Wickevoorters op zondag 2 september aanstaande gratis de Haarlemmermeer Run.

 Net zoals vorig jaar sponsort Wickevoort de Haarlemmermeer Run. Dit jaar sponsoren we de halve marathon en hebben we zelfs ons eigen Wickevoort team. Binnen het team kun je je niet alleen inschrijven voor de halve marathon, maar ook voor de 5 km of 10 km. Aan jou de keuze! Naast gratis deelname ontvang je van ons ook een Wickevoort deelnamepakket.

 Sta je ingeschreven als belangstellende, dan heb je onlangs een e-mail ontvangen om je aan te melden (voorinschrijving). Sta je ingeschreven, maar heb je deze e-mail niet ontvangen? Laat het ons dan per mail (landgoed.wickevoort@am.nl) weten en we sturen je het bericht voor de voorinschrijving toe. De voorinschrijving loopt t/m zondag 17 juni.

  • Loop met het Wickevoort team de Haarlemmermeer Run

“Landgoed Wickevoort”

Contactpersonen Landgoed Wickevoort

Gert-Jan Pappot

Gert-Jan Pappot

JRS Makelaars Haarlem
Makelaar

JRS Makelaars Haarlem

Mooijekind Vleut Makelaars Haarlemmermeer
Makelaar

Mooijekind Vleut Makelaars Haarlemmermeer