• Blog
  • 2 november 2022
  • Geplaatst door TeamWickevoort

Buurtwinkel en Eigenwijz

Op landgoed Wickevoort vind je een kleine buurtsuper en kadowinkel Eigenwijz. Eigenwijz is de winkel van het DAC. In deze winkel worden producten verkocht die overal op het terrein gemaakt worden. Groepen die producten maken voor de winkel zijn onder andere de Houtgroep, het Atelier, de Kaarsenmakerij, de Textielgroep en de Papiergroep. In de winkel zelf worden ook producten gemaakt. Je kan hierbij denken aan producten als beschilderde bloempotten, kaarten, dienbladen en allerlei lekkers voor de vogels.

Andere werkzaamheden die bij werken in de winkel horen zijn cadeaus inpakken, producten prijzen, de boekhouding en het helpen van een klant. Af en toe is winkel Eigenwijz aanwezig op een markt. Hier worden de producten ook verkocht met behulp van deelnemers van deze groep.

Naast Eigenwijz is de kleine supermarkt gevestigd. De inwoners van Wickevoort kunnen hier een ijsje halen of de vergeten boodschappen.Het assortiment is niet groot, maar wel zijn er alle basisbenodigheden te koop.Het is sowieso heel leuk om hier te komen. De winkelmedewerkster staat hier al heel wat jaren, Ze is bij Sein opgegroeid en haar ouders waren hier ook werkzaam. In de toekomst zal er nieuwe huisvesting voor de winkel komen en zal deze elders worden gevestigd. Ga dus eens kijken in de winkel en als je een origineel kado zoekt vind je deze bij winkel Eigenwijz.

Deel
Gekopieerd!