• Blog
  • 26 november 2023
  • Geplaatst door TeamWickevoort

Even voorstellen: Diego van Eigen Haard

Diego Moura Neves is sinds 1 september wijkbeheerder bij Eigen Haard. Hij is 23 jaar oud, in Haarlem opgegroeid en woont samen met zijn vriendin in het bruisende Amsterdam.

Wat houd je werk in?

Ik ben onlangs begonnen als de nieuwe wijkbeheerder van Eigen Haard en ik kijk er enorm naar uit om een samenwerking te vinden met de bewoners van Wickevoort. Ik werk ook in de prachtige gebieden van Amstelveen (Keizer Karelpark) Haarlemmermeer (Lincolnpark & Trackx), maar Wickevoort is bijzonder.

Wat vind je zo leuk aan dit werk?

Wat is zo geweldig vind aan mijn werk is het sociale aspect, een praatje maken en helpen waar ik kan. Ik begrijp heel goed dat de afstand tussen huurders en Eigen Haard soms groot kan lijken, maar ik ben vastbesloten om die kloof te verkleinen. Laten we samenwerken, elkaar helpen en stappen zetten om onze gemeenschap nog beter te maken.

Hoe zie je de toekomst van Wickevoort?

Ik geloof er sterk in dat we samen meer kunnen bereiken en kijk uit naar deze geweldige samenwerking. Voorlopig bezoek ik 1 middag per week Wickevoort en ik zou het fijn vinden als bewoners op me afstappen met hun vragen. Voor de toekomst hoop ik dat alle bewoners in deze community zich blijven inzetten voor de stadsboeren, elkaar,  het groenbeheer en respect hebben voor elkaars verschillen. Goede communicatie is alles. Ik heb er in ieder geval zin in.

Deel
Gekopieerd!