• Blog
  • 11 januari 2024
  • Geplaatst door TeamWickevoort

Afscheid van Ad Langedijk

KBK en Wickevoort nemen afscheid van Ad Langedijk. Ad Langedijk is van professie leidinggevende in de bouw op speciale bouwprojecten. Op landgoed Wickevoort heeft hij jaren meegelopen in het bouwproces van vele woningen.

Wat een prettige, vriendelijke en professionele bouwbegeleider om mee samen te werken is Ad. Hij was altijd op de bouwplaats te vinden, als er bouwafval over Wickevoort waaide ruimde Ad het op. Als er klachten waren over lunchafval van de bouwvakkers ruimde Ad het op. Als er nieuwe informatie over de bouw bekend werd liet Ad het meteen weten. 

Hij was altijd bereikbaar en draaide nergens zijn hand voor om.

Tijdens de opening van het fietspad vertelde hij me dat hij, wegens verschuiving van projecten binnen KBK,  vervangen zou worden. Als zzp-er in de bouw hoort dat erbij zei hij. Geen moment maakte hij zich, met zijn enorme ervaring en netwerk zorgen om een volgende opdracht.

Woensdag 20 december hebben we samen nog een kop koffie gedronken om de afgelopen tijd samen door te nemen. Ad zijn vervanger is Erwin de Wit van KBK. Ik ga snel langs op de bouwplaats om kennis te maken met Erwin en hem aan jullie voor te stellen.

Ad, we zullen je betrokkenheid missen op Wickevoort. 

Deel
Gekopieerd!