• Blog
  • 17 januari 2024
  • Geplaatst door TeamWickevoort

Solid Performance, een buurman om trots op te zijn.

Aan de overkant van Wickevoort ligt een unieke sportschool, Solid Performance, gerund door Remon Stompé en zijn vrouw Antoinette. Deze sportschool, gevestigd op de plek van de voormalige aardappelschuur van Antoinettes familie, onderscheidt zich van andere. Bij mijn bezoek werd ik hartelijk ontvangen met een kopje koffie, waarbij Remon uitlegde waarom Solid Performance meer is dan een standaard sportschool.

Solid Performance richt zich op een holistische benadering van gezondheid, waarbij pijnverlichting en een alomvattend programma voor het optimaliseren van de gezondheid centraal staan. Ze erkennen dat alles in het lichaam met elkaar verbonden is, en hebben hun programma hierop afgestemd. Dit programma omvat zes sleutelelementen: mindset, voeding, pijnverlichting, beweging, ontspanning en terug naar de natuur. Dankzij deze veelzijdige aanpak bieden ze meetbare en blijvende resultaten.

Remon benadrukte het belang van een totaalaanpak, die verder gaat dan alleen voeding en beweging. In tegenstelling tot traditionele fysiotherapie, die zich vaak richt op symptoombestrijding, zoekt Solid Performance naar de onderliggende oorzaken van klachten. Dit holistische perspectief maakt hen uniek.

Tijdens ons gesprek deelde ik de plannen voor een nieuwe sportfaciliteit in Wickevoort. Remon sprak over een ongebruikte sportruimte en de mogelijkheden die er zijn voor de tieners in Wickevoort. Hij had interessante ideeën voor deze jongeren, wat de potentie voor toekomstige samenwerkingen aantoont. Het is fantastisch dat Wickevoort zo'n buurman heeft die bewoners kan helpen met hun pijnen, vaak al binnen vijf tot zes behandelingen. 
 

Deel
Gekopieerd!