Penthouse type E

In de Orangerie, op één van de mooiste plekjes van Wickevoort, met vanaf deze verdieping een grandioos uitzicht over Wickevoort en de boomrijke omgeving, bevinden zich deze twee schitterende penthouses van ca. 189 m2 GBO op de bovenste (derde) verdieping. 

Type E1: Bouwnummer 31
Type E2: Bouwnummer 35 
(plattegrondindeling E2 is gespiegeld aan E1, echter met een andere afmeting toiletruimte. Zie hiervoor ook het inzetje op de plattegrond) 

Indeling en afwerking (standaard indeling)
Je betreedt het penthouse middels een ruime entree. Aan deze entree bevinden zich drie grote slaapkamers waarvan de grootste slaapkamer een eigen badkamer en een inloopkastruimte heeft. Daarnaast is er een aparte toiletruimte en een aparte luxueuze badkamer met eigen toilet, bad en inloopdouche. De berging heeft een aansluiting voor de wasmachine én de droger. De ruime en zeer lichte woonkamer heeft een van alle gemakken voorziene luxe Siematic keuken met kookeiland. Het penthouse kent een zeer hoog afwerkingsniveau met onder andere houten kozijnen en verdiepingshoge deuren. Het penthouse is rondom voorzien van terrassen waarop je heerlijk kan genieten. Vanaf het enorme dakterras heb je een fantastisch uitzicht over Wickevoort en de omgeving. 

Variant indeling
Voor mensen die de keuken tot een echte leefkeuken willen omvormen, is er de mogelijkheid om te kiezen voor de variant indeling. Bij deze indeling is de keuken de centrale plek in het huis.

Duurzaamheid
Op het dak van het appartementencomplex zijn zonnepanelen aanwezig. Het penthouse is gasloos en uitgevoerd als een EPC = 0 woning en beschikt over vloerverwarming én vloerkoeling en voor de zonbelaste ramen elektrisch bedienbare screens.

Parkeren doe je veilig op je eigen twee ruime parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage. Daar bevindt zich ook nog een aparte grote berging. De VON prijs van deze parkeerplaatsen is niet inbegrepen in de VON prijs van het penthouse.

Wil je je penthouse naar je eigen wensen aanpassen? Dit kan uiteraard via de woonwensenlijst.

Prijs

€ 920.000 - € 950.000

Eigenschappen

  • WoningsoortPenthouse
Belangstelling tonen

Downloads

Deel via:

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

Impressies

Situatiekaart

Situatiekaart Landgoed Wickevoort Cruquius

Bereken je hypotheek

Stap 1: Hoeveel wil je lenen
 

Gewenste koopsom.

 

Hoeveel meerwerk wil je meefinancieren.

Volgende
Stap 2: Vul je inkomen in
 

Vul hier je bruto jaarsalaris in, inclusief vakantiegeld (meestal 8%). Je kunt dit zelf snel berekenen:
maandsalaris x 12 x 108%.

Vaste toeslagen (bijvoorbeeld ploegentoeslag) mag je hier bij optellen. Van variabele toeslagen (bijvoorbeeld winstuitkering, overwerk en provisie) mag je het gemiddelde bruto bedrag over de laatste 12 maanden (mits structureel) nemen.

Werk je zelfstandig? Vul dan de gemiddelde nettowinst van de afgelopen drie jaar in.

 

Het invullen van je geboortedatum is van belang bij de berekening van de premie voor de (vaak verplichte) overlijdensrisicoverzekering. Deze premie bepaalt mede de hoogte van je maandlasten.

 

Als je wilt dat het inkomen van je partner ook wordt meegenomen in de berekening, kun je dat hier aangeven.

Vorige
Volgende
Stap 3: Andere lasten of inkomsten
 

Financiële verplichtingen kunnen invloed hebben op je maximale leenbedrag

Vorige
Volgende
Stap 4: Inbreng eigen middelen
Vorige
Regel je hypotheek online, snel en goedkoop.
Kom in contact met een adviseur en krijg direct inzicht in jouw mogelijkheden. Daarnaast kan je voor meer informatie naar de website van hypotheek24 gaan.

Overig aanbod

of

“Landgoed Wickevoort”

Contactpersonen Landgoed Wickevoort

Gert-Jan Pappot

Gert-Jan Pappot

JRS Makelaars Haarlem
Makelaar

JRS Makelaars Haarlem

Mooijekind Vleut Makelaars Haarlemmermeer
Makelaar

Mooijekind Vleut Makelaars Haarlemmermeer