Stand van zaken

Wickevoort wordt een droomlocatie waar je straks heerlijk kunt wonen, werken en recreëren.

Start verkoop: Medio 2019

Goed nieuws voor alle belangstellenden in Wickevoort! De Raad van State heeft de beroepen die waren ingediend tegen de vaststelling van het bestemmingsplan afgewezen. Hiermee is het bestemmingsplan onherroepelijk geworden en is er toestemming om in Wickevoort woningen te gaan realiseren. Voor het zover is, beginnen we eerst met het bouwrijp maken van de locatie en vervolgens gaan we starten met de verkoop van de eerste woningen in Fase 1. Zoals het er nu naar uitziet start deze eerste verkoop met de woningen in de woonvelden Hagen en Orangerie. De prognose voor deze start verkoop is eind tweede kwartaal 2019.

Gefaseerde aanpak

De verschillende woongebieden worden gefaseerd gerealiseerd. We beginnen met Fase 1 aan de noordzijde van Wickevoort. Hier liggen de woonvelden Orangerie en Hagen, Boomgaard, Water en Poortgebouw (koopwoningen), Rond de Erven (vrije kavels), Erven en Poortgebouw (huurwoningen).

Oplevering woningen

De bouw start naar verwachting begin 2020. De eerste woningen van Fase 1 worden dan opgeleverd in begin 2021.

Wat gaan de woningen kosten

Tijdens de Wickevoort informatie Markt op 10 maart 2018 zijn er indicatieve vanaf richtprijzen voor de verschillende woningtypen in Fase 1 gegeven met als uitgangspunt Start verkoop rond de bouwvakantie 2018. Uitgangspunt hierbij was dat deze indicatieve richtprijzen niet specifiek voor elk woonveld gelden en dat sommige woonvelden hogere indicatieve vanaf richtprijzen hebben.

De gegeven indicatieve richtprijzen zijn slechts bedoeld als richting. Wij zijn nog volop bezig met het ontwerpen en aanpassen van de woningen. Onder andere wijzigingen en aanpassingen van de woningen, wijziging in de planning van bijvoorbeeld de datum start verkoop, wijzigingen in de marktontwikkelingen, kunnen zorgen voor aanpassingen van deze richtprijzen. Er kunnen aan deze richtprijzen dan ook geen rechten worden ontleend.

  • Indicatieve vanaf VON richtprijzen Fase 1: appartement vanaf circa € 300.000,-
  • Indicatieve vanaf VON richtprijzen Fase 1: rijwoning vanaf circa € 400.000,-
  • Indicatieve vanaf VON richtprijzen Fase 1: 2-kapper vanaf circa € 500.000,-
  • Indicatieve vanaf VON richtprijzen Fase 1: vrijstaande woning vanaf circa € 700.000,-

De tijdens de Informatie Markt gegeven indicatieve richtprijzen waren slechts bedoeld als richting. Er kunnen aan deze gegeven richtprijzen dan ook geen rechten worden ontleendWij hebben daarbij aangegeven dat, onder andere door bijvoorbeeld wijzigingen en aanpassingen van de woningen, wijziging in de planning van bijvoorbeeld de datum start verkoop, wijzigingen in de marktontwikkelingen, kunnen zorgen voor aanpassingen van deze richtprijzen. Het feit dat de planning, ook ten aanzien van de start verkoop, is gewijzigd en het feit dat wij nog volop bezig met het ontwerpen en aanpassen van de woningen, heeft uiteraard invloed op de richtprijzen.

Bij start verkoop zijn pas de juiste V.O.N. prijzen per bouwnummer van de dan te verkopen woningen bekend. Bij de pre-sale van een woonveld zullen de nieuwe indicatieve richtprijzen worden gecommuniceerd.

Jouw woning in Wickevoort?

Wil je hier graag wonen of meedenken hoe je hier zou willen wonen? Schrijf je dan in!

Informatiecentrum

Wil je meer weten of een persoonlijk gesprek? Hiervoor kun je ook terecht in het informatiecentrum op Wickevoort.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Landgoed Wickevoort Cruquius

“Landgoed Wickevoort”

Contactpersonen Landgoed Wickevoort

Gert-Jan Pappot

Gert-Jan Pappot