Stand van zaken

Wickevoort wordt een droomlocatie waar je straks heerlijk kunt wonen, werken en recreëren.

Start verkoop

De Raad van State heeft de beroepen die waren ingediend tegen de vaststelling van het bestemmingsplan afgewezen. Hiermee is het bestemmingsplan voor Wickevoort onherroepelijk geworden en is er toestemming om in Wickevoort woningen te gaan realiseren. De omgevingsvergunning voor woonveld Hagen is eind november 2019 verstrekt en de verkoop van de woningen in Hagen is nu in volle gang. Met de appartementen in de Orangerie zijn we in presale. De verwachting is dat de verkoop van de appartementen in de Orangerie in de eerste helft van 2020 van start gaat. De verkoop van de woningen in de woonvelden Water, Boomgaard en Poortgebouw zal waarschijnlijk in de tweede helft van 2020 plaats vinden. Er is gestart met het bouwrijp maken van fase 1. Daarnaast zijn we begonnen met de ontwikkeling van de woonvelden in fase 2. De verwachting is dat de verkoop van de eerste woningen van fase 2 in 2021 zal plaats vinden.

Gefaseerde aanpak

De verschillende woongebieden worden gefaseerd gerealiseerd. We beginnen met fase 1 aan de noordzijde van Wickevoort. Hier liggen de woonvelden Orangerie en Hagen, Boomgaard, Water en Poortgebouw (koopwoningen), Rond de Erven (vrije kavels), Erven en Poortgebouw (huurwoningen).

Oplevering woningen

De bouw van de eerste woningen start naar verwachting medio 2020. De eerste woningen van fase 1 worden dan opgeleverd medio 2021.

Wat gaan de woningen kosten

Ga voor de VON prijzen van de woningen en appartementen van de eerste, in verkoop zijnde, woonvelden van Wickevoort naar woningaanbod Hagen en Orangerie.

Jouw woning in Wickevoort?

Wil je hier graag wonen of meedenken hoe je hier zou willen wonen? Schrijf je dan in!

Informatiecentrum

Wil je meer weten of een persoonlijk gesprek? Hiervoor kun je ook terecht in het informatiecentrum op Wickevoort.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Landgoed Wickevoort Cruquius

“Landgoed Wickevoort”

Contactpersonen Landgoed Wickevoort

Gert-Jan Pappot

Gert-Jan Pappot

JRS Makelaars Haarlem
Makelaar

JRS Makelaars Haarlem

Mooijekind Vleut Makelaars Haarlemmermeer
Makelaar

Mooijekind Vleut Makelaars Haarlemmermeer