Stand van zaken

Wickevoort wordt een droomlocatie waar je straks heerlijk kunt wonen, werken en recreëren.

Start verkoop

De Raad van State heeft de beroepen die waren ingediend tegen de vaststelling van het bestemmingsplan afgewezen. Hiermee is het bestemmingsplan onherroepelijk geworden en is er toestemming om in Wickevoort woningen te gaan realiseren. De Presale van de appartementen in de Orangerie en de woningen in Hagen is gestart. De verwachting is dat de (digitale) verkoop van de woningen in Hagen eind juli 2019 van start gaat. De verwachting is dat de verkoop van de appartementen in de Orangerie eind augustus / begin september 2019 van start gaat. De verkoop van de woningen in de woonvelden Water, Boomgaard en Poortgebouw zal eind van dit jaar plaats vinden. Rond de zomer wordt er gestart met het bouwrijp maken van de eerste woonvelden. Daarnaast zijn we begonnen met de ontwikkeling van de woonvelden in Fase 2. De verwachting is dat de verkoop van de eerste woonvelden in deze Fase in de tweede helft van 2020 zal gaan starten.

Gefaseerde aanpak

De verschillende woongebieden worden gefaseerd gerealiseerd. We beginnen met Fase 1 aan de noordzijde van Wickevoort. Hier liggen de woonvelden Orangerie en Hagen, Boomgaard, Water en Poortgebouw (koopwoningen), Rond de Erven (vrije kavels), Erven en Poortgebouw (huurwoningen).

Oplevering woningen

De bouw start naar verwachting begin 2020. De eerste woningen van Fase 1 worden dan opgeleverd in begin 2021.

Wat gaan de woningen kosten

Ga voor de VON prijzen van de woningen en appartementen in de eerste, in verkoop zijnde, woonvelden van Wickevoort naar woningaanbod Hagen en Orangerie.

Jouw woning in Wickevoort?

Wil je hier graag wonen of meedenken hoe je hier zou willen wonen? Schrijf je dan in!

Informatiecentrum

Wil je meer weten of een persoonlijk gesprek? Hiervoor kun je ook terecht in het informatiecentrum op Wickevoort.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Landgoed Wickevoort Cruquius

“Landgoed Wickevoort”

Contactpersonen Landgoed Wickevoort

Gert-Jan Pappot

Gert-Jan Pappot

JRS Makelaars Haarlem
Makelaar

JRS Makelaars Haarlem

Mooijekind Vleut Makelaars Haarlemmermeer
Makelaar

Mooijekind Vleut Makelaars Haarlemmermeer