tijdlijn

nieuwsAdmin
09:42 | 05-02-2018

Save the Date - Beleef Wickevoort!

Wickevoort ontwikkelt zich stap voor stap. Ben je ook zo nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen! Op zaterdag 10 maart 2018 organiseren we daarom voor jou de Wickevoort Informatie Markt. Op deze gezellige markt, proef je de sfeer van Wickevoort. Slenterend langs de verschillende informatiestands, maak je kennis met al het goede van je nieuwe woonomgeving.
nieuwsAdmin
15:53 | 14-11-2017

AM, zoals u wilt wonen in Haarlemmermeer

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Dat doen we betrokken, creatief, daadkrachtig Transparant en waarbij u het uítgangspunt bent.
nieuwsAdmin
09:16 | 15-09-2017

De eerste Wickevoort oogst

Vanuit het informatiecentrum heeft u wellicht al het prachtige veld gerst zien liggen. Augustus en september zijn de traditionele maanden van het oogsten, dus ook het gerst op Wickevoort was er klaar voor. Binnenkort volgen de eerste gesprekken met lokale partijen die de gerst kunnen verwerken. Dus wellicht ziet straks het eerste Wickevoort biertje het licht. We houden u op de hoogte. Stadsboerderij Hoeve Wickevoort neemt een bijzondere plek in op het landgoed. Klik hier voor informatie over dit buitengewone onderdeel van uw nieuwe woonomgeving.
Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Team Landgoed Wickevoort


030 6097222
landgoed.wickevoort@am.nl

Team Landgoed Wickevoort
Ligging van het project