Samen genieten van landgoed Wickevoort

Niets hoeft, veel kan. Zo zien we Wickevoort. Hier ontstaat straks een fijn woongebied waar je de ruimte hebt en kinderen heerlijk kunnen opgroeien. Landgoed Wickevoort wordt een nieuwe plek die bewoners verbindt met de natuur en met elkaar. Samen bepaal je hoe jullie wijk eruit komt te zien.

Voorzieningen delen

Middelpunt van het nieuwe woongebied is Hoeve Wickevoort. Deze boerderij neemt een bijzondere plek in op het landgoed. Je kunt er biologische producten kopen, de boer helpen en feesten of activiteiten organiseren. Naast de boerderij ligt de Cruquiushoeve. Dit is een indrukwekkende zorglocatie van SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland). De voorzieningen van de zorglocatie - waaronder een manege, kinderboerderij, zwembad en sporthal - zijn straks voor iedereen uit de wijk toegankelijk.

Ook privé

In Wickevoort voel je je samen verantwoordelijk voor de omgeving. Zo kun je bijvoorbeeld samen met je buren het groen onderhouden of een buurt barbecue organiseren. Geniet je graag wat meer privé van je woning en de natuur? Landgoed Wickevoort biedt je alle ruimte. Hier worden je woonwensen werkelijkheid.

Preview brochure voor Wickevoort Fase 1

Interesse in Wickevoort?

Landgoed Wickevoort is voortdurend in beweging. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief dan ben je altijd als eerste op de hoogte.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Team Landgoed Wickevoort


030 6097222
landgoed.wickevoort@am.nl

Team Landgoed Wickevoort
Ligging van het project