Samen genieten van Landgoed Wickevoort

In Landgoed Wickevoort ervaar je een grenzeloos gevoel van landschap en ontspanning. Het is een gastvrije omgeving die je verleidt om gezamenlijk dingen te gaan doen, zonder hierbij het gevoel te hebben dat je het moet. Je ervaart het leven; de gezelligheid, het avontuur, maar ook de ruimte en de stilte. Niets hoeft, veel kan. Zo zien we Wickevoort. Landgoed Wickevoort wordt een nieuwe plek die bewoners verbindt met de natuur en met elkaar.

Voorzieningen delen

Middelpunt van het nieuwe woongebied is Hoeve Wickevoort. Deze duurzame boerderij neemt een bijzondere plek in op het landgoed. In de boerderijwinkel kun je biologische en duurzame producten kopen, je kunt de boer helpen en er worden feesten of activiteiten georganiseerd. Op het landgoed ligt ook zorglocatie Cruquiushoeve van SEIN. Van een aantal voorzieningen van deze zorglocatie kunnen straks alle bewoners uit Wickevoort gebruik van maken.

Duurzaam

In Wickevoort ervaar je bij alles energie. De energie van een nieuw en toekomstgericht woongebied, de energie van dingen ontdekken, maar ook eigen energie opwekken of beheren door bijvoorbeeld Nul op de meter en Energieneutrale woningen.

Landgoed Wickevoort Cruquius
  • Landgoed Wickevoort
  • Landgoed Wickevoort
  • Landgoed Wickevoort
  • Landgoed Wickevoort
  • Landgoed Wickevoort
  • Landgoed Wickevoort
  • Landgoed Wickevoort
  • Landgoed Wickevoort
Een plek die bewoners verbindt met de natuur en met elkaar

Ook privé

In Wickevoort voel je je samen verantwoordelijk voor de omgeving. Zo kun je bijvoorbeeld samen met je buren het groen onderhouden of een buurt barbecue organiseren. Geniet je graag wat meer privé van je woning en de natuur? Landgoed Wickevoort biedt je alle ruimte. Hier worden je woonwensen werkelijkheid.

Pre-sale Wickevoort Fase 1

De Pre-sale van de woningen in de Orangerie en Hagen is gestart. Wil je weten hoe jij straks zou kunnen wonen in Wickevoort? Bekijk dan het woningaanbod.

Interesse in Wickevoort?

Landgoed Wickevoort is voortdurend in beweging. Schrijf je nu in dan ben je altijd als eerste op de hoogte.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Landgoed Wickevoort”

Contactpersonen Landgoed Wickevoort

Gert-Jan Pappot

Gert-Jan Pappot

JRS Makelaars Haarlem
Makelaar

JRS Makelaars Haarlem

Mooijekind Vleut Makelaars Haarlemmermeer
Makelaar

Mooijekind Vleut Makelaars Haarlemmermeer