Gebiedskaart Wickevoort
v
X
 

Wonen op een landgoed

Het lijkt een droom. Maar het wordt straks echt realiteit. Vanaf 2018 groeit het historische Landgoed Wickevoort uit tot een prachtig nieuw woongebied. AM ontwikkelt er aantrekkelijke koop- en huurwoningen, omgeven door volwassen groen en veel ruimte.

Een buitenkans

Wickevoort krijgt een gevarieerd en op de natuurlijke omgeving afgestemd beeld. Er komen huurwoningen en koopwoningen, waarbij je bij de koopwoningen een grote keus hebt uit rijwoningen, twee-onder-een kappers, vrijstaande woningen en appartementen. Zo ontstaat er een levendige en vitale wijk waar plek is voor iedereen. De huurwoningen (appartementen en rijwoningen) zijn gesitueerd in de gearceerde gedeelten van de woonvelden in de interactieve kaart.

Kies je eigen woonveld

Heb je altijd al gedroomd van een woning aan de bosrand, aan een erf of aan water? In Wickevoort kan het. Er komen verschillende woonvelden, elk met een eigen identiteit. Samen tonen deze deelgebieden de veelzijdigheid van Wickevoort en de verbondenheid met de natuur. Klik op de woonvelden in de interactieve kaart en bekijk in welk woonveld jij zou willen wonen!

Wonen, werken, recreëren, spelen, ontdekken… het kan allemaal op Landgoed

Wickevoort. Landschapsarchitect Michael van Gessel en AM Concepts hebben een visie ontwikkeld waarbij de nieuwe woningen, de bestaande voorzieningen en het landschap elkaar versterken. Deze visie is door VenhoevenCS en Landlab uitgewerkt tot een inspirerend woongebied. Wickevoort kan daardoor met recht een buitengewoon landgoed worden genoemd.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Team Landgoed Wickevoort


030 6097222
landgoed.wickevoort@am.nl

Team Landgoed Wickevoort
Ligging van het project